Saumaus- ja palokatkotyöt.

Koulutettu henkilökunta takaa laadukkaan työnjäljen

Saumaustekniikka Oy:n pääpalveluihin kuuluvat erilaiset saumaustyöt sekä palokatkoasennus, jotka toteutamme kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Joustava palvelu, pätevä ja koulutettu henkilökunta sekä käyttämämme ensiluokkaiset tuotteet tekevät meistä luotettavan kumppanin urakkaan kuin urakkaan. Yrityksemme kotipaikkakunta on Jyväskylä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Saumaustyöt

Elementtisaumauksella varmistetaan betonisten elementtitalojen julkisivuverhoilujen vedenpitävyys, ja kosteus ei pääse läpi elementtirakenteisiin ja lämpöeristeisiin. Elementtisaumaus toteutetaan joko osana rakennusprojektia tai uusintasaumauksena; ajan myötä elementtisaumat alkavat kovettumaan ja menettämään elastisuuttaan, ja vaarana ovat saumauksen halkeamat ja kosteuden pääsy rakenteisiin. Ajoissa tehty uusintasaumaus ehkäisee isompien ongelmien syntymistä.

- elementtisaumaus
- silikonisaumaus
- äänieristys

 

 

Palokatkoasennus

Palokatko on tiivistys ja paloeriste, joka asennetaan palo-osastojen välisiin aukkoihin tai talotekniikkaläpivienteihin. Palokatkon tarkoituksena on estää tulen ja savun leviäminen läpivientiaukkojen kautta. Palokatkoasennus käy meiltä turvallisesti ja vastuullisesti; asennamme sähköpalokatkot, muovipalokatkot ja putkipalokatkot ammattitaitoisesti. Suoritamme myös palosaumaukset sekä palokatkojen kuntotarkastukset.

- sähköpalokatko
- muovipalokatko
- putkipalokatko
- väliaikainen palokatko
- palosaumaumaus